تصویر خبر استخدام کارشناس بهبود کیفیت
اسفند

استخدام کارشناس بهبود کیفیت

درمانگاه دکتر امامی راد واقع در بلوار رسول اعظم (ص) به یک نفر کارشناس بهبود کیفیت  دارای مدرک کارشناسی مرتبط، ترجیحا پرستاری یا  مدیریت بیمارستانی با حداقل دو سال  سابقه کار مرتبط نیازمند است.
مراجعه حضوری به درمانگاه دکتر امامی راد، واقع در بلوار رسول اعظم(ص)، واحد اداری،
همه ی روزها به جز پنج شنبه و روزهای تعطیل، در ساعات 8 تا 12 تا روز چهارشنبه 9 اسفند

تصویر خبر استخدام نیروی خدماتی در درمانگاه دکتر امامی راد

استخدام نیروی خدماتی در درمانگاه دکتر امامی راد

درمانگاه دکتر امامی راد واقع در بلوار رسول اعظم (ص)به یک نفر نیروی خدماتی دارای حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و ترجیحا با سابقه کار مفید خدماتی در مراکز درمانی نیازمند است.
همه ی روزها به جز پنج شنبه و روزهای تعطیل، در ساعات 8 تا 12 تا روز سه شنبه 1اسفند

تصویر خبر استخدام کارشناس مهندسی پزشکی

استخدام کارشناس مهندسی پزشکی

درمانگاه دکتر امامی راد واقع در بلوار رسول اعظم (ص) به یک نفر کارشناس مهندسی پزشکی به صورت پاره وقت، دارای حداقل مدرک لیسانس مهندسی پزشکی و حداقل دو سال  سابقه کار مرتبط نیازمند است.
همه ی روزها به جز پنج شنبه و روزهای تعطیل، در ساعات 8 تا 12 تا روز سه شنبه 1 اسفند

تصویر خبر استخدام مسئول دفتر پروژه

استخدام مسئول دفتر پروژه

مجتمع خیریه درمانی حضرت رسول اعظم به یک نفر مسئول دفتر جهت پروژه ساخت بیمارستان با مدرک کاردانی یا کارشناسی معماری یا عمران ، آشنا به کامپیوتر و نرم افزارهای اتوکد ، آفیس ، دارای روابط عمومی بالا ، سن حداکثر ۳۵ سال ، یکسال سابقه کار مفید و منعطف در شیفت‌های کاری نیازمند است. مراجعه حضوری به درمانگاه دکتر امامی راد، واقع در بلوار رسول اعظم (ص)، واحد اداری، همه ی روزها به جز پنج شنبه و روزهای تعطیل، در ساعات 8تا 12 تا روز سه شنبه 24بهمن

تصویر خبر استخدام مسئول روابط عمومی
آبان

استخدام مسئول روابط عمومی

بیمارستان خیریه رسول اعظم (ص) واقع در شرق شیراز به یک نفر مسئول روابط عمومی دارای روابط عمومی بالا، آشنا و مسلط به شبکه های اجتماعی و نرم افزارهای طراحی ( فتوشاپ و ... ) و ترجیحا کار با دوربین عکاسی نیازمند است. متقاضیان می توانند تا روز چهارشنبه 17 آبان رزومه خود را به شماره  موبایل 51 68 072 0903 در واتساپ ارسال فرمایید.

تصویر خبر استخدام مسوول جذب مشارکت های مردمی
آبان

استخدام مسوول جذب مشارکت های مردمی

بیمارستان خیریه رسول اعظم (ص) واقع در شرق شیراز به یک نفر مسوول جذب مشارکت های مردمی با روابط عمومی بالا و مسوولیت پذیر به منظور امور مربوط به ارتباط با خیرین ارجمند موسسه و جلب مشارکت های مردمی نیازمند است. تماس از ساعت 8 تا 14 بجز روزهای تعطیل با شماره تماس 51 68 072 0903 تا تاریخ چهارشنبه 17 آبان. و یا مراجعه به بلوار رسول اعظم، درمانگاه امامی راد، دفتر مدیریت.

تصویر خبر آگهی استخدام پرستار آقا
مهر

آگهی استخدام پرستار آقا

درمانگاه شبانه روزی دکتر امامی راد از یک نفر پرستار آقا  با تحصیلات لیسانس پرستاری، دارای سابقه کار و پایان طرح دعوت به همکاری می نماید. تماس با شماره 2 - 81 59 43 37 داخلی 111 و یا مراجعه به بلوار رسول اعظم، درمانگاه امامی راد، واحد اداری در ساعات 8 تا 12 بجز روزهای تعطیل و پنجشنبه تا روز یکشنبه 30 مهر